Nikah Dinten Minggu

Kang Dada ngebet pisan, hayang nikah ka Néng Téti. Sagala tarékah dilakonan, sangkan tinekanan nikah ka Néng Téti.

Kang Dada : Néng, Akang téh kalintang cintana ka Enéng…
Néng Téti : Akh nu leres Kang ?
Kang Dada : Leres ikh… Ari Néng cinta teu ka Akang?
Néng Téti : Kantenan, cinta atuh Kang…
Kang Dada : Upami Enéng cinta ka Akang, urang nikah atuh yu!
Néng Téti : Ikh ari Akang, apanan urangna ogé sakola kénéh ?!
Kang Dada : Kumaha atuh upami urang nikahna dinten Minggu ?! Pan dinten Minggu mah libur!
Néng Téti : …Guuubbraaag !!!

TULIS KOMENTAR KAMU DI SINI