Assalamu’alaikuuum…. Sampurasuuun…. Kahatur dulur-dulur anu di lembur, baraya sadaya anu di Désa. Hususson ka wargi pelanggan-pamaos Garut Express. Hatur uninga, Surat Kabar Umum (SKU) Garut Express/Edisi 177, anu ngarupikeun édisi taun 2016 katompérnakeun, seja medal dinten Salasa, ping 13 Désémber 2016.

Kontén, sinareng eusi koranna tetep nyepeng pageuh tetekon jurnalistik has Garut Express. Insya Alloh, eusi koranna “Informatif-Edukatif-Aspiratif-Komunikatif-Konstruktif.”

Neda pidu’a ti sadayana, koran anu seueurna 4774 éksemplar langkung sakedik, seja didistribusikeun ka sabudeureun Kabupaten Garut anu ngawengku 42 Kacamatan. Insya Alloh, Tim Distrbusi koran Garut Express anu dipupuhuan ku Mang Juha seja miang ti kantor redaksi, ti wanci carangcah tihang kénéh… Diantos waé… Hatur nuhun. Cag!

TULIS KOMENTAR KAMU DI SINI